English kindergarten and nursery

Частната английска детска градина Арлекино е асоцииран член на Cambridge University
Go to Материална база

Материална база

Ние създадохме уютна и сигурна среда за нашите деца – място, където с удоволствие играят, спортуват, развиват своето въображение и сръчност.

Go to Учебни програми

Учебни програми

Учебно-възпитателната работа се извършва по системата „Приятели”. Програмата е градивна и децата се обучават от яслена група до 7-годишна възраст.

Go to Ателиета и занаяти

Ателиета и занаяти

Грънчарство – изработване на бижута – Готварство – изработване на сладкиши и сандвичи – Аранжиране на маса, декорации на чинии, вази и др.

Go to спорт и празници

спорт и празници

Грижата за здравето на нашите деца е най-важна за нас. Ето защо от най-ранна възраст ние развиваме тяхната физическа култура и спортни умения.

С внимание към всяко дете. Защото всички деца са различни.

НАШИте акценти

Ние възпитаваме с обич

здравословно Хранене

Възрастта от 1 до 7 години е най-важна за създаване на правилен модел на хранене. Ние се стремим да изграждаме здравословни хранителни навици чрез разнообразно и полезно меню.
Разполагаме с добре оборудвана собствена кухня, съобразена с всички изисквания и разпоредби. Менютата са разработени от лекар-специалист по детското хранене. Ежедневно децата приемат плодове, зеленчуци и млечни продукти по програмите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“.

игра и въображение

Играта отключва креативността и въображението. Тя развива умения за мислене и намиране на решения. Играейки, децата се учат да управляват емоциите си, да опознават и разбират света около себе си.
В играта се удовлетворява потребността на малчугана от утвърждаване и реализация. За детето играта е естественото пространство за изява. Чрез нея то опознава и проумява света, в който живее.

Добре подбран екип

Работа по програмата „WORLD Playground“ с „native speakers“. Висококвалифициран логопед и психолог. Тясно профилирани специалисти по отделните направления и спортове.
Млад и висококфалифициран персонал – мотивирани и добре образовани специалисти, за които работата с деца е призвание.
Нашите деца и техните родители за нас

Програма и празници

За летните месеци

Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси

Пишете ни